Packs de busseig

Especialitat flotabilitat + Nitrox

170€/persona

Amplia coneixements en teoria i pràctica de la flotabilitat neutre, segura i respectuosa amb el fons marí i alhora adquireix formació teòrica i pràctica per la utilització de Nitrox.

Reserva ara

Especialitat profunda+ Nitrox

250€/persona

Amplia coneixements en teoria i pràctica amb tècniques de busseig per a profunditats de fins a 30 metres i alhora adquireix formació teòrica i pràctica per la utilització de Nitrox.

reserva ara

Immersió al Parc Natural del Montgrí

35€/persona

Les immersions en el Parc Natural del Montgrí són perfectes per refrescar habilitats adquirides en les formacions de busseig, participar en els projectes de conservació de La Sirena i també per explorar la flora i la fauna que no podem trobar a la reserva de les Illes Medes per les seves condicions.

reserva ara

Gravació submarina 360º

55€/persona

La gravació submarina 360º és una eina d’última generació per crear consciència sobre la importància de la conservació dels ecosistemes.

reserva ara

Setmana de la divulgació

55€/persona

Taller de balenes amb el científic Àlex Avelló del projecte Oceavida. Consisteix en una immersió en el Parc Natural del Montgrí i una posterior xerrada divulgativa. Dirigit i supervisat per l’Àlex que us compartirà la seva visió i experiència en la conservació del medi marí.

reserva ara

Busquem aventura on altres noméssomien

tots els cursos
RESERVA UNA VISITA DE SNORKEL REserva una visita de snorkel